2-August-2021
Vores byggeprojekter

ejendom tyrkiet, tyrkiet ejendomme, ejendomme tyrkiet, ejendomme i tyrkiet, boliger, bolig, antalya, lejlighed til salg, villa til salg, ejendomme til salg i tyrkiet, tyrkiet ejendomme, hotels antalya
.
Besigtigelsesrejser


Vi arrangerer løbende besigtigelsesrejser til vores kunder der vil ned og se vores projekter. Besigtigelsesrejser er på generelt 3-4 dage men kan kombineres med en ferie på en uge eller mere. På denne måde kan man bruge 3 dage på ejendomsbesigtigelse og 3-4 dage på at slappe af.

boliertyrkietejendomme

Der er på ingen måde købetvang og besigtigelsesrejserne er uforpligtende. Vores søsterselskab ”Nirvana Tours” arrangerer alt hvad angår flybillet, hotel, transfer til og fra lufthavnen, andre travel services m.m. Der er dansktalende guide hele vejen igennem.

På besigtigelsesrejserne vil der også være Sight seeing idet vores holdning er at køber man en ejendom i Antalya så køber man også Antalya. Derfor er det godt at se og kende seværdighederne og byen. Man vil kunne se vandfalde, basaren, den gamle by, den gamle havn, Hadrian porten, parkerne, strandene m.m. og opleve Antalya på en helt anden måde.

Besigtigelsesrejserne kan være i både grupper og individuelt. Priserne på vores besigtigelsesrejser kan variere fra sæson til sæson men vi er meget konkurrence dygtige fordi vi arrangerer det hele selv igennem vores datterselskab Nirvana Tours.

Kontakt os på mail@danemlak.dk eller telefon nummer 0090 533 355 20 33 for at høre om vores næste besigtigelsesrejse samt pris eller de kan også oplyse os datoer for hvornår De vil på besigtigelsesrejse og vi vil vende tilbage hurtigst muligt til Dem.ejend