2-August-2021
Vores byggeprojekter

investering

investering tyrkiet

tyrkiet antalya

alanya investering

investering projektet

alanya investerings projektet

tyrkiet investering

antalya alanya investering

ejendom investering

investerings projekter

investering i tyrkiet

invest

projekter

antalya investering projekter

.
Investering Projekter


          Gennem de senere år er interessen for investering i tyrkiske ejendomme steget kraftigt. De lave obligationsrenter og den store usikkerhed på aktiemarkederne, har åbnet investorernes øjne for de relativt stabile og høje afkast, investering i tyrkiske ejendomme kan tilbyde. Den stigende interesse har dog også medført, at det for investor er blevet sværere at finde frem til de rette investeringsejendomme i forhold til investors eksisterende investeringsportefølje og -strategi.

Det er derfor vigtigere end nogensinde før at have en professionel partner med på råd. Vi bygger investeringsejendomme som er vores primære forretningsområde og står klar til at hjælpe Dem. Vi har flere gange bygget for andre udenlandske ejendoms og investeringsfirmaer som selv har stået for salget i deres eget hjemland. En avance på 80 % indenfor 24 måneder er ikke ualmindeligt og vi henviser gerne til disse referencer.

Vi opkøber løbende interessante grunde i Antalya og omegn. Derefter sørger vi for at disse grunde bliver byggemodne. Vores danske og tyrkiske arkitekter tegner et eller flere projekter til grunden således at investorerne har flere projekter at arbejde ud fra. Grunden til at vi bruger både danske og tyrkiske arkitekter er at vi mener at et projekt der skal sælges i Skandinavien skal være en kombination af skandinavisk og middelhavs arkitektur. Således er det nemmere at sælge ejendommene fordi kunden både føler skandinavisk atmosfære og stil krydret med middelhavets varme arkitektoniske detaljer. Samtidig sørger vores danske arkitekter for at kvaliteten bliver så vidt muligt skandinavisk standart. Grundene som vi kan tilbyde kan enten være store grunde velegnet til at opføre komplekser med fælles have, swimmingpool, sportsareal m.m. eller individuelle parceller med egen have og egen pool som vi jo er mere vandt til i Danmark.

Kontakt os for en uforpligtende samtale og lad os hjælpe Dem med at lave en god investering med høj afkast indenfor kort tid.


ejendomme tyrkiet til salg bolig boliger antalya villa til salg ejendomme i tyrkiet lejlighed lejligheder ejendom tyrkiet ejendomme tyrkiet til salg bolig boliger tyrkiet ejendomme villa grund erhverv til salg ejendomme i tyrkiet villa i tyrkiet ejendomme tyrkiet til salg bolig boliger antalya villa til salg ejendomme i tyrkiet lejlighed lejligheder ejendom tyrkiet ejendomme tyrkiet til salg bolig boliger tyrkiet ejendomme villa grund erhverv til salg ejendomme i tyrkiet villa i tyrkiet ejendomme tyrkiet til salg bolig boliger antalya villa til salg ejendomme i tyrkiet lejlighed lejligheder ejendom tyrkiet ejendomme tyrkiet til salg bolig boliger tyrkiet ejendomme villa grund investering projekter